Agree

Tear.nl maakt gebruik van cookies. Lees meer

Je gaat akkoord door deze website te gebruiken. 

Tear maakt gebruik van cookies. Lees meer

Je gaat akkoord door deze website te gebruiken. 

Timzingt

Timzingt is kleinkunstenaar, liedjescabaretier en ambassadeur van Tear. “Als aarzelende optimist geloof ik in het verhaal van Tear: mensen helpen om zélf op te staan uit armoede en onrecht. Tear biedt wereldwijd hulp via lokale organisaties en kerken en bouwt aan weerbare communities. Mensen zelf verantwoordelijkheid geven; ik heb het met eigen ogen gezien en het werkt!”

Lees hier meer over Tim en zijn aankomende shows. Als nieuwe vaste donateur van Tear krijg je Tim's CD gratis thuisgestuurd.

Nodig Timzingt uit in jouw kerk met zijn voorstelling 'Omgekeerd' >>

Komende voorstellingen 'Omgekeerd'

9 maart 2018 | Borger | Boek hier

15 maart 2018 | Aalten | Boek hier

23 maart 2018 | Hasselt | Boek hier

Goed verhaal

In zijn vierde cabaretprogramma 'Goed verhaal' neemt Timzingt je mee naar het huisje van zijn oma waar hij altijd verhalen verzon. De verhalen van toen doorkruisen de verhalen van nu en Tim komt meer te weten dan hem lief is. Bekijk komende voorstellingen van 'Goed verhaal' en reserveer je plaatsen »

Timzingt - The Justice Conference The Netherlands 2016

Timzingt op The Justice Conference

Timzingt stond op 12 november 2016 op The Justice Conference van Tear in Amersfoort. Want armoede is irritant. Ook in Nederland.

Timzingt in jouw kerk

Haal Timzingt naar jouw kerk! Tear en Timzingt presenteren 'Omgekeerd', een speciaal programma voor kerken, waarmee je een onvergetelijke avond in jullie gemeente organiseert.

'Omgekeerd' is een grappig, verrassend en prikkelend programma over rijkdom en armoede. Het is de wereld op zijn kop. Tear werkt al meer dan 40 jaar in ontwikkelingslanden, maar vergeet het land dat het meeste hulp nodig heeft: Nederland. Timzingt ziet het scherp en omgekeerd. Het moet anders. De hulp moet naar Nederland. En om ons de zegeningen van Afrika te laten beleven, zal onze wereld op zijn kop moeten.

Een bijzondere voorstelling waarin niets is wat het lijkt. Mooie liedjes, rake observaties en hilarisch cabaret. Timzingt zoals we hem kennen: ontroerend goed. En zonder twijfel de vrolijkste manier om kennis te maken met het werk van Tear en dat werk te steunen met de opbrengst van de avond!

Boek je tickets voor één van de geplande voorstellingen hieronder of nodig Timzingt uit in jouw kerk. Download dit bestand om te zien wat je nodig hebt en vul het formulier in.

Ontwerp & realisatie: Nilsson