Vacatures

Tear is een dynamische en gedreven organisatie van enthousiaste en bewogen mensen. Als werkgever ziet Tear iedere medewerker als een uniek en waardevol mens met eigen kwaliteiten. Aandacht voor de ontwikkeling en het welzijn van medewerkers heeft dan ook een hoge prioriteit. Daarbij zoeken wij een optimum tussen de persoonlijke wensen en kwaliteiten van werknemers en de taken en doelen van de organisatie.

Hieronder zie je de vacatures van Tear. 
Als er geen overzicht in beeld is, hebben we op dit moment geen vacatures.

Bekijk ook de internationale vacatures van Tearfund UK, van de lidorganisaties van de Integral Alliance en van andere partners van Tear >>

Vacatures Tearfund UK

Tearfund UK is onze Britse zusterorganisatie,  waarmee wij nauw samenwerken. Tearfund UK heeft regelmatig vacatures in Afrika, Azië en Latijns-Amerika. Ook bij grote noodhulpacties.
Bekijk alle internationale vacatures bij Tearfund UK>>

Vacatures Integral

Tear is lid van Integral, een internationaal samenwerkingsverband van christelijke organisaties, actief op het gebied van hulp en ontwikkeling.
Bekijk alle actuele vacatures bij lidorganisaties van Integral>>

Vacatures Prisma

Tear is lid van Prisma, een vereniging van een twintigtal christelijke organisaties die wereldwijd actief zijn in ontwikkelingssamenwerking en diaconaat. Er komen regelmatig vacatures vrij bij verschillende lidorganisaties.
Bekijk alle actuele vacatures bij lidorganisaties van Prisma >> 

Vacatures PerspActive

Tear is lid van PerspActive, een een coöperatie van negen organisaties werkzaam op het gebied van internationale samenwerking. Als er vacatures vrij zijn bij een van de partners, zullen wij deze hier delen.

Vacatures EU-CORD

Tear is lid van het EU-CORD netwerk. Momenteel is EU-CORD op zoek naar een Programma Coordinator voor 16 uur in de week.
Bekijk alle actuele vacatures van EU-CORD hier >> 

Vacatures partners van Tear in het buitenland

Wil je werken bij een partner van Tear in het buitenland? Als er vacatures vrij zijn bij onze partners zullen wij die hier delen.

Ontwerp & realisatie: Nilsson