Word donateur en help kerken wereldwijd armoede te stoppen

Zo werkt Tear via de lokale kerk

Maak het verschil

Armoede maakt overal ter wereld gemeenschappen kapot. Maar lokale kerken brengen hoop te midden van die armoede. We laten je dat graag zien via verhalen, weblogs en filmpjes uit drie voorbeeldgemeenschappen.  Word vaste donateur en kies uit welk land je elke drie maanden een update wilt ontvangen. Doe mee en ontdek zelf hoe mensen verder komen in hun leven dankzij jouw giften en jouw gebed!

Kenia

In de hoofdstad Nairobi werkt de Redeemed Gospel Church aan de opbouw van de Mathare Valley, een van de grootste sloppenwijken.

Meer over dit project »

Cambodjaanse vrouwen

Cambodja

Op het platteland van Cambodja helpen Tear-partners ICC en WDO, samen met lokale kerken, kwetsbare gemeenschappen om een beter bestaan op te bouwen.

Meer over dit project »

Peru

Lokale kerken en gemeenschappen in de provincie Cajamarca werken met steun van Warmis aan een betere oogst en meer inkomen.

Meer over dit project »

Hoe werkt het?

 

Stap 1: Je kiest een gemeenschap die je wilt volgen (in Azië, Afrika of Latijns-Amerika) en een bedrag dat je maandelijks wilt geven.

Stap 2: Je ontvangt een welkomstbrief met poster.

Stap 3: Tenminste vier keer per jaar krijg je per e-mail een update over de gemeenschap van je keuze met een verhaal.  Zo kun je zelf zien hoe de gemeenschap leeft en wat het project voor mensen betekent.
 

Ontwerp & realisatie: Nilsson